Početna konferencija projekta AKTIVNI U MLADOSTI – AKTIVNI U STAROSTI

Krajem mjeseca srpnja održana je  Početna konferencija projekta AKTIVNI U MLADOSTI – AKTIVNI U STAROSTI UP.02.1.2.01.0035 financiran iz Europskog socijalnog fonda u Domu kulture u Dardi, na istoj su bile nazočne 64 osobe; predstavnici partnera – Općine Darda, članovi HKUD-a Darda i predstavnici udruga sa područja Općine Darda, a s kojima je planirana suradnja na projektu.

U uvodom dijelu predsjednica Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Darda Silvana Golub-Kostolanović je predstavila projekt, projektna koordinatorica Jasmina Boni je u nastavku predstavila projektne aktivnosti koje će se održavati naredne dvije godine, te aktivnosti koje su već održane. Mladi sudionici glazbenih radionica, napredna poduka pokazali su dio naučenih vještina iz prva tri mjeseca održavanja radionica, te odsvirali himnu. Pjesmom smo obilježili kraj konferencije izvedbom ženske pjevačke skupine kojom smo najavili folklorne radionice koje su u pripremi za mjesec rujan.

Nakon predstavljanja projekta domjenak za nazočne održan je na otvorenom prostoru ŠRC „Đola“. U skladu s propisanim mjerama HZJZ-a pridržavali smo se socijalne distance. Početna konferencija medijski je popraćena: Radio Baranja i Slavonska Televizija https://www.youtube.com/watch?v=_qE4kA_WHrI

Klizi na vrh